GLABs, a BiReg szoftver

A GLABs segítségére lesz a BiReg
regisztrációk kezelésében.

Ingyenes szoftverprezentáció

Szállítási adatlap

A GLABs-ben található szállítás adatlap egy központi felület a szállításhoz tartozó adatok megtekintéséhez és a különböző műveletek elvégzéséhez. A szállítás adatlapon megjelenik a szállításhoz kapcsolódó összes információ, illetve a szállítással kapcsolatos műveleteket is végrehajthatók ezen a felületen. Az adatlapon külön részt szerepeltetünk, ahová a BiReg szám írható, így már a szállítás regisztrációjakor hozzákapcsolódik a szám. Amennyiben a BiReg rendszer a jövőben engedi, valódációt is elvégez a GLABs, könnyítve a fel- és lerakóhelyek munkáját.

Dokumentumkezelés

Az időkapu rendszer dokumentumkezelés modulja segítségével, a szállításhoz kapcsolódó bizonylatokat egyszerűen és biztonságosan elérheti már a szállítás megérkezése előtt. A modul segítségével a BiReg rendszerből kapott visszaigazoló email is feltölthető a rendszerbe. (Ez különösen hasznos, ha nem a sofőr, hanem fuvarszervező regisztrálta a szállítást.) A dokumentumtár minden szállításban érintett fél számára elérhető, megkönnyítve a munkafolyamatokat.

Eseménynaplózás

A folyamat mérése és naplózása segíti a KPI-ok felállítását és a működés optimalizálását. Az időkapu rendszer és rakodás management események méréséből keletkező adatokból eddig soha nem látott kimutatások és statisztikák készíthetők. De a BiReg szempontjából is hasznos:

Naplózásra kerül, hogy ki, milyen BiReg számot írt be a foglalásnál a szállítási adatlapra. Így után követhetővé válik, hogy minden módosítás. A rakodás lezárultával már csak a lerakóhely módosíthatja a BiReg számot, azonban az is naplózásra kerül, visszakereshető. Ez segít elkerülni, hogy hamis szám kerüljön a szállításhoz. Továbbá abban is segítség az eseménynaplózás, hogy ha rossz papírral érkezik a kamion, tudni lehet, hogy mikor érkezett be és milyen adatokkal rendelkezik az előzetes regisztráció miatt.

Telephely biztonság

Az időkapu rakodás mindig biztonságosabb mint a tervezetlen érkezések. Az időkapu szoftver a szállítmányok beléptetését, kiléptetését, valamint biztonsági ellenőrzését is kezeli. A biztonsági szolgálat a szállítmány bármely azonosítója alapján egyszerűen ellenőrizni tudja a jármű belépési jogosultságát. Hasznos a be- és kiléptetés abban is, hogy amennyiben kiderül, hogy nem megfelelő papírral érkezett a szállító, az ITM javaslata szerint érdemes a járművet a telephelyen várakoztatni, amíg a hatóságok kiérnek annak ellenőrzésére.

Kommunikáció

A GLABs segíti a külső és belső kommunikációt. Az időkapu rendszer automatikus e-mail értesítéseket küld a szállítás módosításáról, hiányzó adatokról és dokumentumokról az adminisztrátorok részére. Továbbá sok hozzáadott adminisztrációt, emailt, valamint személyes dokumentumkezelés során előforduló problémát takarít meg, ha a BiReg kezelése online, a GLABs időkapu felületén történik.

Ha további kérdése merülne fel, a Kapcsolat oldalon írja meg nekünk, jelentkezzen egy részletesebb bemutatóra, vagy látogass el a GLABs weboldalára bővebb információért a funkciókról.

Kérje INGYENES prezentációnkat!

További információért az időkapu szoftverrel kapcsolatban, kérjük adja meg adatait. Kollégáink rövid időn belül felveszik Önnel a kapcsolatot, majd egy online prezentáció keretében egy órában szakértőink teljes képet adnak szoftverünk funkcióiról és használatának előnyeiről, mindezt kötelezettségektől mentesen. A bemutató magyar vagy angol nyelven zajlik.